LED osvetlitev

Diguang lighting je visokotehnološko podjetje, ki se od leta 2009 ukvarja s proizvajalcem razsvetljave z LED-označbami in oskrbo z razsvetljavo z LED-oznakami za reklamne table, panoje, črke in majhne svetlobne omarice. Opremili smo napredno opremo, humanizirano vodstvo, močno ekipo za raziskave in razvoj z ustvarjalnim dizajnom, edinstveno proizvodno tehnologijo, pravočasno in hitro proizvodnjo izdelkov ter dobavno verigo vseh vrst LED razsvetljave. Naši izdelki za razsvetljavo z LED-signalizacijo so izvažali po vsem svetu, s čimer so pridobili pohvale in zaupanje kupcev in industrije.

Izjemno svetla LED osvetlitev ponuja različne možnosti, vključno z LED modulom in prilagodljivim LED trakom. Sprejemite optično lečo PMMA z lepim videzom, z varnim in zanesljivim vhodom konstantne napetosti 12 / 24V DC. Vodoodporna tehnologija IP65 z dobrim nepremočljivim učinkom za notranjo in zunanjo razsvetljavo. Nizka poraba energije, visoka svetlost in 2-3 leta garancije dolga življenjska doba. Majhna velikost, enostavna za uporabo v ozkem prostoru. Velik vizualni učinek in odlična svetlost.

Naši izdelki za razsvetljavo z LED oznakami so se prodali v 50 držav z dolgoletnimi izkušnjami pri izdelavi. Prav tako smo pridobili mednarodni certifikat sistema vodenja kakovosti ISO9001, katerega cilj je zagotoviti visoko kakovostne izdelke za razsvetljavo z oznakami CE / RoHS s prilagoditvijo in hitro dostavo. Kakovost je naša prednostna naloga, pričakujemo, da bomo postali vaš dolgoročni dobavitelj LED razsvetljave na Kitajskem.
DiGuang je znani kitajski proizvajalec in dobavitelj {ključne besede}. Naši trpežni izdelki so primerni tudi za številne scenarije. Kakšno ceno mi boste dali, če želim na debelo? Če je vaša količina na debelo velika, vam lahko zagotovimo poceni ceno. Vabljeni, da pridete v našo tovarno in kupite visokokakovostno LED osvetlitev, ​​ki jo lahko prilagodite. Lahko ste prepričani, da pri nas kupite izdelek s popustom. Dobrodošli prijatelji in kupci od doma in iz tujine, da obiščejo našo tovarno in sodelujejo z nami, upamo, da bomo lahko dobili dvojno zmago.