LED trda palica

Smo profesionalni proizvajalec LED trdih palic in dobavitelj togih LED palic na Kitajskem z več kot 10-letnimi izkušnjami pri oglaševanju svetlobnih omaric, napisov in stropne razsvetljave. Opremili smo več kot 4.500 kvadratnih metrov delavnice in vrsto avtomatske opreme, kot so visokohitrostni SMT stroj, avtomatski spajkalnik, ponovno tekoči spajkalnik, avtomatski avtomat za spuščanje lepila in vgradna krogla itd. Vedno smo v skladu z mednarodnim konceptom vodenja proizvodnje zagotavljamo visoko kakovostne LED trde izdelke.

LED trda palica je zasnovana kot oglaševalski in dekorativni vir osvetlitve ozadja, ki se uporablja predvsem v enostranski osvetljeni svetlobni omarici, panoju, raztegljivem stropu, zlasti za večje. SMD2835 vodilni čip z visoko svetlostjo, visok lumen. Povprečna porazdelitev svetlobe, brez utripanja, brez brnenja. Aluminijasti PCB za boljše odvajanje toplote, varčevanje z energijo in varstvo okolja. Različne velikosti z različno količino, enostavna namestitev in primerna za različne velikosti notranje in zunanje svetlobne omarice.

Vse naše LED trde palice so v skladu s CE certifikatom, ROHS in BIS certifikatom. Zdaj dobimo tudi ISO 9001: 2000. Do zdaj so naše izdelke iz trde LED palice zelo odobravale stranke iz več kot 50 držav (vključno z Združenim kraljestvom, Nemčijo, Rusijo, Indijo, ZAE, Avstralijo, Južno Korejo, Mehiko, Brazilijo itd.) Zaradi odlične kakovosti in profesionalne prodaje. in poprodajne storitve. Razen smo, da smo vaš partner s trdno LED palico na Kitajskem.
DiGuang je znani kitajski proizvajalec in dobavitelj {ključne besede}. Naši trpežni izdelki so primerni tudi za številne scenarije. Kakšno ceno mi boste dali, če želim na debelo? Če je vaša količina na debelo velika, vam lahko zagotovimo poceni ceno. Vabljeni, da pridete v našo tovarno in kupite visokokakovostno LED trda palica, ​​ki jo lahko prilagodite. Lahko ste prepričani, da pri nas kupite izdelek s popustom. Dobrodošli prijatelji in kupci od doma in iz tujine, da obiščejo našo tovarno in sodelujejo z nami, upamo, da bomo lahko dobili dvojno zmago.