LED neonska luč

Dongguan Diguang Lighting., Ltd je profesionalni proizvajalec in dobavitelj, specializiran za načrtovanje, proizvodnjo in izvoz LED neonske luči in drugih izdelkov za oglaševanje. Naši glavni proizvodi so: fleksibilna LED neonska luč, togi LED trak, trak z osvetlitvijo LED, lučka z osvetljenim robom LED in drugi s tem povezani izdelki za razsvetljavo, ki se pogosto uporabljajo na javnih mestih, pa tudi na področju transporta, varovanja, gospodinjskih aparatov in oglasnih polj. Zaradi naših visokokakovostnih izdelkov, najbolj konkurenčne stroškovne učinkovitosti, močnejše proizvodnje, napredne tehnologije za nadzor LED in profesionalnega servisnega sistema je Diguang LED pridobil velik ugled in postal eden najbolj znanih dobaviteljev LED neonskih luči na Kitajskem.

Barvita LED neonska luč je kot nalašč za arhitekturne obrobje in obrisa osvetlitev z edinstvenim postopkom ekstrudiranja, elektronsko zasnovo pa je mogoče mešati navpično. Izboljšani SMD2835 LED čipi, posebej za izdelke z neonsko svetlobo LED. Vsakih 50 mm kot enoto lahko razrežete mizo. Odlična vremenska in korozijska odpornost. Prilagojena dolžina s celotnim videzom v isti velikosti s postopkom tlačnega ulivanja. Enotna, gladka in udobna svetilka brez pik do 5 metrov. Tanek dizajn omogoča zelo enostavno in prilagodljivo nanašanje in namestitev za površinsko ali podometno namestitev v omari, polici itd.

Diguang LED ima visokokakovostno in profesionalno raziskovalno-razvojno skupino. Vsi izdelki z neonsko svetlobo LED so v celoti skladni s standardom sistema vodenja kakovosti ISO9001: 2000. Naši izdelki z neonsko svetlobo LED se dobro prodajajo na evropskih, ameriških in jugovzhodnih azijskih trgih. Ponujamo redne storitve na stotine domačih in tujih podjetij za dekoracijo svetlobe in velikih trgovcev na debelo. Verjamemo v politiko kakovosti, da je naše življenje in storitev naša akcija, Diguang vam bo ponudil najbolj kakovostno LED neonsko luč in storitve!
DiGuang je znani kitajski proizvajalec in dobavitelj {ključne besede}. Naši trpežni izdelki so primerni tudi za številne scenarije. Kakšno ceno mi boste dali, če želim na debelo? Če je vaša količina na debelo velika, vam lahko zagotovimo poceni ceno. Vabljeni, da pridete v našo tovarno in kupite visokokakovostno LED neonska luč, ​​ki jo lahko prilagodite. Lahko ste prepričani, da pri nas kupite izdelek s popustom. Dobrodošli prijatelji in kupci od doma in iz tujine, da obiščejo našo tovarno in sodelujejo z nami, upamo, da bomo lahko dobili dvojno zmago.