LED modul

Diguang Lighting Limited je strokovnjak proizvajalca LED modulov in prilagojenih rešitev modulov LED na Kitajskem. Imamo močno tehnično moč, napredno proizvodno opremo. Naši glavni proizvodi vključujejo led modul, led osvetlitev traku, led osvetljen trak, led fleksibilno tračno luč, led napajanje itd. Veliko se uporabljajo v LED oglaševalski škatli, osvetljeni črki kanala, linearni razsvetljavi, osvetlitvi proti zalivom in nazaj osvetljena okrasna razsvetljava itd. Diguang dosledno izvaja sistem vodenja kakovosti ISO9001: 2000. Vsi izdelki so pred izpustom 100% testirani na staranje.

Diguangov visokozmogljivi LED modul je zasnovan kot osvetlitev ozadja ali obrobljen svetlobni vir, v glavnem se uporablja v enostranski ali dvostranski oglaševalski svetlobni omarici, reklamnih panojih in tablah. Kot vir svetlobe uporabite visoko zmogljivo LED LED SMD3030, svetlobna učinkovitost doseže 120 lm / W, 60% prihranek energije v primerjavi s tradicionalno svetilko. Zasnova leč PMMA, razreši površino svetlobne škatle brez reber. ABS tesnilo iz plastike, 3M lepilo za hrbet, varno in zanesljivo. PCB plošča z visoko toplotno prevodnostjo. Zasebna plesen, dobro tesnjenje in zagotavlja 2 leti garancije.

Naši LED moduli so že široko izvoženi v Evropo, Bližnji vzhod, Oceanijo, Jugovzhodno Azijo itd. Diguang razsvetljava je pripravljena zagotoviti hitro dostavo, konkurenčne cene, prilagojene storitve in tehnično podporo za vse stranke. Kot eden najbolj profesionalnih LED modulov za oglaševanje proizvajalcev in dobaviteljev svetlobnih škatel, pričakujemo, da bomo vaš dolgoročni partner na Kitajskem.
DiGuang je znani kitajski proizvajalec in dobavitelj {ključne besede}. Naši trpežni izdelki so primerni tudi za številne scenarije. Kakšno ceno mi boste dali, če želim na debelo? Če je vaša količina na debelo velika, vam lahko zagotovimo poceni ceno. Vabljeni, da pridete v našo tovarno in kupite visokokakovostno LED modul, ​​ki jo lahko prilagodite. Lahko ste prepričani, da pri nas kupite izdelek s popustom. Dobrodošli prijatelji in kupci od doma in iz tujine, da obiščejo našo tovarno in sodelujejo z nami, upamo, da bomo lahko dobili dvojno zmago.