LED osvetlitev škatle

Diguang je profesionalni proizvajalec razsvetljave z LED lučmi in dobavitelji razsvetljave z LED lučmi na Kitajskem. Ukvarjamo se z razsvetljavo LED svetlobnih omaric, oglaševalsko razsvetljavo, izdelki za dekorativno razsvetljavo in razvojem različnih rešitev za razsvetljavo od ustanovitve. Upoštevajte visoke standarde in stroge zahteve za vsak naš izdelek z LED trakovi, da dosežejo mednarodni prvovrstni standard, vztrajamo, da našim strankam zagotovimo več varčevanja z energijo, varstva okolja, visoko učinkovite razsvetljave LED svetlobnih omar in rešitve virov razsvetljave.

V razsvetljavi LED svetlobne omarice so na voljo različne možnosti, vključno z osvetlitvijo LED osvetlitve, LED osvetlitvijo obrob, LED togo palico itd. DC nizkonapetostno napajanje, pogon s stalnim tokom, varen in zanesljiv, brez vzdrževanja. Uporabite visoko toplotno prevodno aluminijasto podlago kot nosilec LED žarnice in naprave s stalnim tokom, boljše odvajanje toplote. Zasnova leče PMMA za reševanje površine LED svetlobne škatle brez trakov reber, visoke svetlosti in enakomerne osvetlitve.

Naša razsvetljava z LED lučmi uporablja LED OSRAM, Sanan in Epistar kot LED svetlobni vir. Vsi naši izdelki so opravili CE certifikat in RoHS certifikat o varstvu okolja. Pogosto se uporabljajo na letališčih, podzemni železnici, hitrih železnicah, avtobusnih postajah, nakupovalnih središčih, hotelih z zvezdicami, dekoraciji stanovanj in drugih panogah razsvetljave svetlobnih omaric, razsvetljave znakov. Veselimo se, da bomo vaš zanesljiv dobavitelj razsvetljave z LED lučmi na Kitajskem.
DiGuang je znani kitajski proizvajalec in dobavitelj {ključne besede}. Naši trpežni izdelki so primerni tudi za številne scenarije. Kakšno ceno mi boste dali, če želim na debelo? Če je vaša količina na debelo velika, vam lahko zagotovimo poceni ceno. Vabljeni, da pridete v našo tovarno in kupite visokokakovostno LED osvetlitev škatle, ​​ki jo lahko prilagodite. Lahko ste prepričani, da pri nas kupite izdelek s popustom. Dobrodošli prijatelji in kupci od doma in iz tujine, da obiščejo našo tovarno in sodelujejo z nami, upamo, da bomo lahko dobili dvojno zmago.