Prilagodljiv LED trak

DIGUANG Lighting., Ltd je visokotehnološko podjetje, ki se ukvarja s proizvajalcem prilagodljivih LED trakov in dobavlja prilagodljiv LED trak, ki je že od ustanovitve dobil ugled med kupci z dobro kakovostjo, konkurenčnimi cenami in naprednimi tehnikami. Vedno se držimo osredotočenosti na LED razsvetljavo in študije izvedljivosti pomožne dekorativne razsvetljave, s čimer želimo strankam zagotoviti več varčevanja z energijo, varstva okolja, učinkovite identifikacije, svetlobnih virov in sistemov razsvetljave. Imamo izkušeno ekipo za raziskave in razvoj ter proizvodnjo, ki si prizadeva za izgradnjo vrhunske kakovosti prilagodljivih izdelkov za LED trakove in servisne ekipe za reklamne panoje.

Prilagodljiva svetlobna tračna luč z izjemno svetlostjo je zasnovana kot dekorativni vir svetlobe s kvalificirano toplotno odporno PCB. Edinstvena 172-stopinjska leča PMMA z velikim svetlobnim kotom, enakomerno svetlostjo in brez senc. DC 12 / 24V varnostni vhodni dizajn, izredno tanek FPC, je mogoče zložiti za 360 stopinj in upogniti, kot želite. 85/90 CRI z visokim vizualnim vplivom. Za hitro in enostavno namestitev je na zadnji strani nameščen močan lepilni trak 3M. Oblikovalci razsvetljave, arhitekti in notranji oblikovalci lahko te fleksibilne LED tračne luči uporabijo v svojih projektih za ustvarjanje neskončnih svetlobnih rešitev.

Zdaj je Diguang znani dobavitelj na področju fleksibilnih LED trakov in je sodeloval s številnimi strankami po vsem svetu. Poslovna filozofija našega podjetja je osredotočena na izdelavo visokokakovostnih izdelkov s prilagodljivim LED trakom in ponujanje najboljše storitve. Na podlagi filozofije vodenja, usmerjenega k ljudem, bi radi, da se naše osebje bolj izpopolnjuje. Verjeli smo, da lahko samo dobro usposobljeno osebje izdela visokokakovosten izdelek. Z osredotočenostjo, profesionalnostjo in dobrim odnosom si Diguang Lighting prizadeva biti vodja fleksibilnih led trakov in oglaševanja svetlobne škatle.
DiGuang je znani kitajski proizvajalec in dobavitelj {ključne besede}. Naši trpežni izdelki so primerni tudi za številne scenarije. Kakšno ceno mi boste dali, če želim na debelo? Če je vaša količina na debelo velika, vam lahko zagotovimo poceni ceno. Vabljeni, da pridete v našo tovarno in kupite visokokakovostno Prilagodljiv LED trak, ​​ki jo lahko prilagodite. Lahko ste prepričani, da pri nas kupite izdelek s popustom. Dobrodošli prijatelji in kupci od doma in iz tujine, da obiščejo našo tovarno in sodelujejo z nami, upamo, da bomo lahko dobili dvojno zmago.