Osvetlitev ob robu

Diguang LED lighting., Ltd je profesionalni proizvajalec luči z osvetljenimi robovi in ​​dobavitelj izdelkov za razsvetljavo svetlobnih omaric od leta 2009. Trudimo se, da kupce zadovoljimo z odličnimi storitvami, poleg tega pa vedno dobimo informacije iz prve roke s trga in bi lahko prilagodite osvetlitev z robom glede na posebno zahtevo kupca. Več kot 10 let imamo izkušnje tako v ODM kot v OEM. Z našimi vrhunskimi LED-osvetljenimi izdelki in storitvami za osvetljevanje smo vzpostavili dobro poslovno partnerstvo s kupci na domačem in tujem trgu.

LED svetlobni trak z visoko osvetlitvijo je zasnovan kot robni ali stranski svetlobni vir, ki se uporablja predvsem v enostranski oglaševalski svetlobni omarici, reklamnih panojih, razstavnem prostoru in raztegljivem stropu. Nizka poraba energije ustvarja enako svetilnost le s 50% porabe energije kot tradicionalna svetilka. Koncentrirana ozka leča PMMA, enostavna za upravljanje, ni potrebe po reflektorju, ki zagotavlja intenzivno in enakomerno osvetlitev oglaševalske škatle in napisov. 1,5 mm pocinkana bakrena žica z visoko ognjevarno, visoko temperaturno in hladno odpornostjo, primerna za različne velikosti robne škatle

Za vaš izbor smo specializirani za dobavo LED osvetljenega roba z različnimi vrstami in dolžino. Na voljo certifikacija in prilagoditev CE / RoHS / BIS. 3 leta garancije in 50.000 ur življenjske dobe. Naši svetlobni trakovi z osvetljenimi robovi so bili prodani v več kot 50 držav, pričakujemo pa, da bomo vaš dolgoročni dobavitelj z LED robovi na Kitajskem.
DiGuang je znani kitajski proizvajalec in dobavitelj {ključne besede}. Naši trpežni izdelki so primerni tudi za številne scenarije. Kakšno ceno mi boste dali, če želim na debelo? Če je vaša količina na debelo velika, vam lahko zagotovimo poceni ceno. Vabljeni, da pridete v našo tovarno in kupite visokokakovostno Osvetlitev ob robu, ​​ki jo lahko prilagodite. Lahko ste prepričani, da pri nas kupite izdelek s popustom. Dobrodošli prijatelji in kupci od doma in iz tujine, da obiščejo našo tovarno in sodelujejo z nami, upamo, da bomo lahko dobili dvojno zmago.