Osvetlitev ozadja

Diguang Lighting se je osredotočil na oskrbo z LED osvetlitvijo za osvetlitev reklamnih napisov in svetlobne omarice, ki nudi profesionalne storitve in prilagojene izdelke za osvetlitev ozadja LED za tuje stranke. Naše podjetje ima izkušeno skupino za raziskave in razvoj ter proizvodnjo, vedno smo v skladu z mednarodnim prvovrstnim konceptom vodenja proizvodnje, ki zagotavlja visoko trpežne izdelke za osvetlitev ozadja. S strokovnim in visoko izobraženim osebjem se bodo vaše zahteve za naročilo hitro odzvale in dobro rešile, kar bo olajšalo vaš nakup pri nas.

Osvetlitev z osvetlitvijo LED je zasnovana kot oglaševalski vir svetlobne škatle, ki se večinoma uporablja v enostranski osvetljeni svetlobni omarici, tablah in raztegljivem stropu tako v notranjih kot zunanjih prostorih. Uporabite visoko svetlo 2835 LED kot svetlobni vir z nizko toplotno odpornostjo, brez temnih madežev, nizkim upadanjem svetlobe in dobro enakomerno osvetlitvijo Edinstvena lepilna vodotesna tehnologija z dobrim vodotesnim učinkom za serijo IP65. Aluminijev PCB z boljšim odvajanjem toplote. Optična široka 175-stopinjska leča PMMA, ki zagotavlja mehko osvetlitev velike površine za oglaševalsko škatlo in napise.

Kot enega najbolj profesionalnih dobaviteljev in proizvajalcev razsvetljave z LED osvetlitvijo na Kitajskem nas odlikujejo visokokakovostni izdelki in profesionalne storitve za stranke. Naši izdelki za osvetlitev z LED osvetlitvijo so prestali CE, ROHS in ponujajo 2-3 leta garancije. Prosimo, bodite prepričani, da boste v naši tovarni prodali razsvetljavo z razsvetljavo z LED osvetlitvijo za oglaševanje svetlobne škatle.
DiGuang je znani kitajski proizvajalec in dobavitelj {ključne besede}. Naši trpežni izdelki so primerni tudi za številne scenarije. Kakšno ceno mi boste dali, če želim na debelo? Če je vaša količina na debelo velika, vam lahko zagotovimo poceni ceno. Vabljeni, da pridete v našo tovarno in kupite visokokakovostno Osvetlitev ozadja, ​​ki jo lahko prilagodite. Lahko ste prepričani, da pri nas kupite izdelek s popustom. Dobrodošli prijatelji in kupci od doma in iz tujine, da obiščejo našo tovarno in sodelujejo z nami, upamo, da bomo lahko dobili dvojno zmago.