Naše storitve Predprodajne storitve: kot vodnik imamo strokovno prodajno skupino, ki pravilno izbere model in pravočasno reši vaše težave, sodelujemo z inženirsko skupino, tehničnim oddelkom, proizvodnim oddelkom, administrativnim oddelkom, računovodskim oddelkom, oddelkom za dokumente, delovni čas je 7x24 ur .


Prodajne storitve: ena do ena prodaja bi bila zadolžena za vse zadeve v zvezi z vašim naročilom in bi spremljala pošiljanje, dokler ne dobite materiala, vključno z dokazili, komunikacijo s špediterjem itd. Sodelovali s proizvodnim oddelkom, tehničnim oddelkom, tehničnim oddelkom inženirskega oddelka , oddelek za embalažo, logistični oddelek, ki se ukvarja s povezanimi komunikacijami, zagotavlja, da bo vaše naročilo potekalo brez napak.


Poprodajne storitve: poprodajna ekipa bo obravnavala vse pritožbe strank, kot so embalaža, kakovost, pošiljanje itd. Zagotovo bomo zamenjali blago ali nadomestili izgubljeno, če bomo končno preverili napake, ki jih povzroča naša stran, obljuba je obljuba.