DiGuang LED, profesionalni proizvajalec in dobavitelj izdelkov za osvetlitev LED svetlobnih omaric od leta 2009, največ v razsvetljavi z LED osvetlitvijo, osvetlitvi z osvetljenimi robovi, LED modulu, prilagodljivem LED traku, togi LED palici in moči LED, ki se uporabljajo predvsem v oglaševanju in dekorativna industrija.

Na voljo imamo tudi prilagojene storitve / OEM, ki strankam pomagajo pri optimizaciji njihove dobavne verige za razsvetljavo LED.


Naše podjetje ima izkušeno skupino za raziskave in razvoj ter proizvodnjo, ki zagotavlja natančno in učinkovito izdelavo vašega naročila. Opremili smo več kot 4.500 kvadratnih metrov delavnice in raznovrstno opremo, kot so visokohitrostni SMT stroj, stroj za samodejno spajkanje žic, ponovno tekoči spajkalnik, stroj za samodejno spuščanje lepila in integracijska krogla itd.

Vedno smo v skladu z mednarodnim konceptom vodenja proizvodnje, zagotavljamo visoko zanesljive LED difuzne izdelke.
Naši izdelki se pogosto uporabljajo na letališčih, podzemni železnici, železniških progah za visoke hitrosti, avtobusnih postajah, naftnih postajah, nakupovalnih središčih, hotelih, dekoraciji stanovanj in drugih panogah razsvetljave svetlobnih omaric, razsvetljave s signalizacijo in dekorativne osvetlitve ozadja. Široka paleta izdelkov za LED razsvetljavo vam ponuja več možnosti in vam pomaga bolje raziskati trg in zadovoljiti potrebe kupcev.

Trenutno so naše izdelke odobrile stranke iz več kot 40 držav (vključno z Združenim kraljestvom, Nemčijo, Španijo, Južno Korejo, Rusijo, ZAE, Avstralijo, Brazilijo itd.) Zaradi odlične kakovosti in profesionalnih storitev.

Da bi bil profesionalni ponudnik rešitev za označevanje, se bo DiGuang LED posvetil ustvarjanju bolj izvrstnega svetlobnega sveta.